Galerija

ERUDĪTS 2022

Šī gada 22. novembrī 3. klašu audzēkņiem bija iespēja piedalīties skolas rīkotajā konkursā ,,Erudīts’’ par tematu ,,Mana Latvija’’. Konkursa mērķis bija rosināt skolēnu interesi par matemātiku, dizainu un tehnoloģijām, tai skaitā latviešu valodu, dabas un sociālās zinības, attīstīt matemātisko un loģisko domāšanu, radošumu un praktiskās iemaņas, attīstīt patriotismu, veicināt sākumskolas izglītojamo un skolotāju sadarbību. Erudīta komandas demonstrēja savas prasmes, zināšanas  dažādos priekšmetos un caurviju prasmi, pieredzi. Katru klasi pārstāvēja komanda no 5 dalībniekiem. Komandas atbalstīja klases biedri, kuri veidoja atbalsta plakātus un izdomāja atbalsta saukļus. Interaktīvajā konkursā iespēja pārbaudīt savas zināšanas bija arī atbalstītājiem.

Komandām vajadzēja pētīt teikas par Latvijas pilīm, veikt uzdevumus par vārdšķirām latviešu valodā, veidot teikumus, meklēt informāciju, stādīt diagrammu, risināt atjautības interaktīvajā viktorīnā demonstrēt savas zināšanas par Latvijas dabu un kultūras dzīvi, kā arī salikt puzli no ģeometriskām figūrām.

Skolēni aktīvi iesaistījās pasākumā, demonstrēja savu erudīciju, pārbaudīja savas zināšanas, atbalstīja viens otru.

1.vietu ieguva 3.a un 3.b klases,
2 vietu ieguva 3.c klase un
3. vietu 3.d klase.

Paldies 3. klašu audzinātājām: Ritai Moženaitei, Linai Vozņarskai, Aijai Apinei-Eimanei un Evijai Mežapuķei par ieguldīto darbu konkursa organizācijā.

Lina Vozņarska

Dalīties:

Vairāk

G Sākumskolas skolēnu teātra festivāls 2024 Lasīt vairāk

Sākumskolas skolēnu teātra festivāls 2024

10. un 11.aprīlī skolā notika īsti teātra svētki - gandrīz 200 sākumskolas skolēnu no Rīgas, Lielvārdes, Berģiem bija sabraukuši uz Sākumskolas skolēnu teātru festivālu, ko tradicionāli organizē Ulbrokas vidusskola.

G Pirmklasniekiem - 100 dienas skolā Lasīt vairāk

Pirmklasniekiem - 100 dienas skolā

Skolā šogad jauni svētki! Februāra mēnesī pirmklasnieki atzīmēja pirmās 100 dienas skolā.