Galerija

Kvests pirmklasniekiem 2023

Ulbrokas vidusskolā par tradīciju jau ir kļuvis 1.klašu skolēnu KVESTS, kura laikā bērniem ir iespēja spēles veidā iepazīties ar skolas Atbalsta jomas speciālistiem.
Šogad kvests noritēja piektdienā, 13.oktobrī, tādā veidā pasargājot skolēnus no iespējas šajā "biedējošajā" dienā saņemt negatīvus vērtējumu un piezīmes, bet visiem brīvprātīgi iepazīties ar skolas medmāsu, psihologu, sociālo pedagogu, paviesosies skolas bibliotēkā.

Bērniem bija iespēja gūt priekšstatu par mūsu emociju pasauli, iemācīties tikt galā ar dusmām, iepazīt pašpalīdzību un paviesoties skolas "sirdī" - skolas bibliotēkā. Ne mazāk interesanta bija iespēja arī iepazīties ar cilvēku, kurš pirmais katru rītu viņus sagaida skolā - skolas dežuranti, lai turpmāk nākot uz skolu mēs varētu pasmaidīt viens otram un sasveicināties kā ar senu draugu un tas varētu būt pozitīvsis impulss visai dienai.

Dalīties:

Vairāk

G Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas gadadienai veltītais koncerts 2024 Lasīt vairāk

Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas gadadienai veltītais koncerts 2024

Ar skaņām, dziesmām un dejām šogad svinējām Latvijas Republikas Neatkarības atkjaunošanas gadadienu.

G Sākumskolas skolēnu teātra festivāls 2024 Lasīt vairāk

Sākumskolas skolēnu teātra festivāls 2024

10. un 11.aprīlī skolā notika īsti teātra svētki - gandrīz 200 sākumskolas skolēnu no Rīgas, Lielvārdes, Berģiem bija sabraukuši uz Sākumskolas skolēnu teātru festivālu, ko tradicionāli organizē Ulbrokas vidusskola.